Holiday Apartman

Hello Apartman

Mezőkövesd

Foglalj most!

Az apartmanról

A nyaralók tiszta és kulturált körülmények között várják a pihenni és kikapcsolódni vágyó kedves vendégeinket.

 

A Holiday Apartman 2016-ban teljes felújításra került; a fürdő hátsó bejáratától 350 méterre helyezkedik el. A 36 négyzetméteres klimatizált házban 2 különálló szoba, nappali, konyha, fürdőszoba található. Az egyik hálószobában két egyszemélyes ágy, míg a másikban egy kétszemélyes franciaágy kapott helyet. A nappaliban egy kétszemélyes ágyazható kanapé fekvőalkalmatosságként is tud funkcionálni. A fürdőszobában épített zuhanyzó, wc, mosdó lett kialakítva. A konyha eszközökkel teljesen felszerelt, a ház melegvíz ellátását gázkazán biztosítja. Továbbá tágas terasz, parkolási-, bográcsozási- és grillezési lehetőség támogatja a kikapcsolódást tavasztól őszig.

 

A Hello Apartman teljes felújítása 2017-ben történt meg. A 45 négyzetméteres klimatizált, központi fűtéssel felszerelt ház egész évben várja a pihenni vágyókat a gyógyfürdő hátsó bejáratától 400 méterre.
A két különálló hálószobában egy-egy kétszemélyes franciaágy kapott helyett, a nappaliban pedig egy kétszemélyes fekhellyé alakítható kanapé. A fürdőszobában épített zuhanyzó, wc, mosdó lett kialakítva. Hosszabb tartózkodás esetén a mosógép bekötés is megoldható. A konyha teljesen felszerelt. A nappali-étkező közvetlen összeköttetésben van a terasszal. Az udvaron parkolási, bográcsozási és grillezési lehetőség várja Önöket.